DELTAG NU

Nissin Cup Noodles er meget stolte af deres traditionelle japanske mærke. Vi elsker at dele vores kultur, traditioner og naturligvis vores lækre mad med dig og verden. Derfor tilbyder vi dig chancen at vinde en rejse for 2 til en uforglemmelig japansk oplevelse i hjertet af London –
The London Matsuri.

Forvent musik, dans, lækker mad, kampsport, spil og andre typisk japanske aktiviteter! Så oplev Nissin Cup Noodles og se hvor mange ting, der er at opdage.

Men selv hvis du ikke vinder førstepræmien, så er der ingen grund til at være trist! 15 professionelle Teppanyaki-griller venter på nye ejere, og 150 håndværksmæssige udendørs lanterner kan vindes, for at gøre din have eller balkon flot som aldrig før.

Det har aldrig været nemmere at deltage!

  • Udfyld ganske enkelt kontaktskemaet (så vi nemt kan kontakte dig, hvis du vinder)
  • Tryk på send-knappen
  • Det er det hele!

Hele Nissin teamet ønsker dig held og lykke!

DELTAG HER!

loading icon

* Påkrævede felter

Nissin Cup Noodles Raffle, Promotion periode fra d.01.01.2023 til d. 31.03.2023. Hovedpræmie: En rejse til London Matsuri. Scan QR koden og indtast dine kontaktoplysninger I kontaktformularen på landingssiden dnk.nissin-foods.eu/cupnoodles/win-and-celebrate. Minimumsaldersgrænse for deltagelse er 18 år, med bopæl I EU (undtagen ansatte i Nissin Foods GmbH, Nissin Foods Kft og deres slægtninge). Sidste frist for deltagelse: D. 31.03.2023 (dato for upload). Ret til at anlægge søgsmål er udelukket. Vinderne vil blive udvalgt ved tilfældig udtrækning. Her kan du finde mere information om regler og betingelser for deltagelse.

Close