Wok eller ramen?

Også i år er der gang i gryder og wok i Japan. Med Nissin Cup Noodles er du igen helt tæt på, imens hele Japan stiller sig selv spørgsmålet: Ramen eller wok? Vores kokke konkurrerer om din gunst og håber at kunne imponere dig med særlige evner. Prøv vores autentiske ramen og soba nudelretter selv og vælg din favorit
God fornøjelse med filmene og velbekomme – eller som de siger i Japan: „Itadakimasu“!

Uanset om du er i humør til wok eller ramen, rammer du aldrig ved siden af med vores lækre nudler! Alle Cup Noodles og Soba produkter er inspireret af asiatiske yndlingsretter – og de er skabt, så du kan få den autentiske smag af Asien bragt direkte hjem til dig. Får du lyst til at smage? Så kig forbi dit sædvanlige supermarked og prøv selv den ægte smagseksplosion fra Japan.

Wok eller ramen? Spørgsmålet over alle spørgsmål, i hvert fald når det kommer til japansk mad. Ligesom Nissin har kokkene i vores videoer brugt år på at finpudse deres færdigheder for at perfektionere deres håndværk. Har du ikke så meget tid? Intet problem… med vores Nissin Cup Noodles kan du få lækre og autentiske asiatiske wok- eller ramen-retter direkte i dit hjem inden for 3 minutter og tilberede dem meget nemt. Vi ønsker dig god appetit.

Har du fundet din favorit endnu? Måske vil vores kulinariske videoer hjælpe dig med at beslutte om du er på Team Wok eller Team Ramen? Uanset hvilken ret du vælger, får du med Nissin altid den autentiske smag af Asien, tilberedt på kun 3 minutter. Nysgerrig? Så kig forbi dit lokale supermarked og prøv selv den ægte smagseksplosion fra Japan.

Close