Demae Ramen – den originale og hurtige mundfuld, når du er sulten.

Når sulten melder sig, og du er godt i gang med noget, har du så ikke bare lyst til at fortsætte med det, du var i gang med? Hvis du har det  samme måde, er vores originale Demae Ramen-supper helt rigtige for dig. De er ikke blot hurtige at tilberede, de giver dig også den originale autentiske smagsoplevelse: Oplev mange forskellige varianter, der tilsammen udgør det fulde kulinariske udvalg af autentisk japansk ramen-nydelse – og tusindvis af muligheder for at skabe din egen individuelle nudelsuppe af restaurantkvalitet. Bliv inspireret af de lækre opskrifter her på vores hjemmeside – eller følg bare din mavefornemmelse, og lad dig guide af den unikke aroma fra hver af de forskellige nudelsupper, når du vælger dine ingredienser.

Hvad betyder Demae egentlig?

Demae Ramen har eksisteret siden 1968 og har erobret hele verden fra sit oprindelsessted i Japan. Løst oversat betyder “Demae” “en levering”. Tidligere blev friske ramen- og sobanudler bragt direkte til de sultne kunder til fods eller på cykel, og de tomme skåle blev endda samlet ind igen senere.

Derfor pryder vores Demae-leveringsdreng emballagen og bringer den autentiske ramen-glæde til dit hjem med et smil.

Nu ved du også, hvorfor du kan se Demae-buddet med det sympatiske smil på vores pakker.

Ideen om Asian Ramen Express

Asian Ramen Express – det hurtige måltid fra Japan

Vi har gjort det til vores mission at bringe Asiens unikke smag direkte hjem til dig. Uanset dit kulinariske humør, begiver vores glade Demae-bud sig på vej fra Japan med din favoritsmag i bagagen.

Og takket være de autentiske japanske krydderier til vores ramen kan du være sikker på, at leverancen tager dine smagsløg til nye højder. Når vores Demae-bud banker på din dør, går der kun få minutter, før du kan nyde ramen i bedste kvalitet, præcis som hvis du var dig i Japan.

Asian Ramen Express lever helt op til mottoet: Instantly Prepared, Instantly Delicious!

Sulten efter mere?
Følg os på de sociale medier!

Så går du ikke glip af noget og får altid de nyeste opskrifter direkte på din skærm! Følg os for de seneste nyheder om Demae Ramen!
Close