Velkommen til den danske hjemmeside!

Menu

Vælg sprog

flag

Læs mere om vores brands

cupnoodles demae ramen

CUPNOODLES MUSEUM

UDSTILLINGER & ATTRAKTIONER

Chicken Ramen Factory

Prøv at lave kyllinge-ramen manuelt på fabrikken. Nyd hele processen med at ælte, sprede, dampe og krydre hvedemelet og tørre det med flash-stegemetoden.

Min CUP NOODLES-fabrik

Lav din egen helt originale Cup Noodles-pakke, som ikke er tilgængelig andre steder i verden. Til den variant, du designer, skal du vælge din yndlingssuppe blandt fire typer samt fire smagsgivere blandt 12 typer.

CUP NOODLES Park

Denne store indendørs legeplads giver dig oplevelsen af at være en nudel på en kæmpe fabrik og gennemgå hele produktionsprocessen fra fremstillingen af nudlerne, til de bliver sendt afsted.

Kreative tænkebokse

Essensen af Momofuku Andos ord, tanker og handlinger er opsummeret i seks nøgleord og udtrykt i en ny stil med moderne kunst.

Momofuku Ando-historien

Ved at kombinere billeder fra hans liv og levned med kærlige illustrationer guider et ekspansivt 58-meter langt panorama dig gennem Momofuku Andos liv, der var dedikeret til at skabe ny mad og innovative måder at spise på.

NOODLES BAZAAR – VERDENS NUDELVEJ

På denne attraktion kan du smage mange forskellige slags nudler fra hele verden, som Momofuku Ando gjorde, mens du rejser på “nudelvejen” på jagt efter nudlernes oprindelse.

Instant Noodles History Cube

En forbløffende mængde pakker viser, hvordan instant-nudler, der startede med Chicken Ramen, voksede til en global madkultur.

Momofuku-teatret

MOMOFUKU TV bruger CG-animation til at fortælle historien om, hvordan Momofuku Ando overvandt stor modgang for at nå frem til sine opfindelser, der havde global betydning.

Momofukus arbejdsskur

Dette er en tro kopi af arbejdshuset, hvor Chicken Ramen, verdens første instant-ramen, blev opfundet.

Museumsbutik

Butikken indeholder originale varer fra CUPNOODLES MUSEUM og andre genstande relateret til instant-nudler. Mange af butikkens varer er ikke tilgængelige andre steder.

CUP NOODLES-kuglebane

I et vindue glider 4.000 kugler langs en bane, der får dem til at ligne en fabrik. Nyd synet af de glidende kugler og de mange sjove forhindringer langs banens løb.