Velkommen til den danske hjemmeside!

Menu

Vælg sprog

flag

Læs mere om vores brands

cupnoodles demae ramen

FILOSOFIEN BAG NISSIN FOODS GROUP

https://cdn.marketing-cloud.io/wp-content/nissinfoodseu/uploads/2020/11/04015517/earth-food-creator.png

Nissin Foods Group afsøger forskellige innovative former for mad og skaber lækre smage, der inspirerer til drømme og eventyr. Vi bidrager til fællesskabet ved at tilfredsstille folk overalt på jorden med mad, der er både lækker og fornøjelig.

Udtrykket “EARTH FOOD CREATOR” beskriver vores ønske om at bidrage til alle klodens beboere ved at skabe mad, grundlaget for alt liv. Korn, der dyrkes i jorden, er udgangspunktet for vores mad, og Nissin Foods Groups mission er at skabe og fortsætte med at producere mad, der stammer fra jorden.

 

OVERHOLDELSE AF VÆRDIER

Filosofien bag Nissin Foods Group bygger på fire grundlæggende principper, der er fremlagt af grundlæggeren af Nissin Foods Momofuku Ando. Grundlæggerens ånd, udtrykt i disse principper, er grundlaget for det værdisystem, der vedbliver at give retning til Nissin Foods Group.

Fred vil komme til verden, når der er nok mad

Fred vil komme til verden, når der er nok mad

Mad er den vigtigste søjle, der understøtter menneskeliv. Folk kan kun diskutere kultur, kunst og ideer, når de har tilstrækkelig mad. Hvis fødevareforsyningen forstyrres, er et land dømt til at falde, og der vil uundgåeligt opstå konflikter. Nissin Foods Groups forretningsdrift stammer fra dette grundlæggende menneskelige princip.

Mad der tjener samfundet

Mad der tjener samfundet

En ånd af kreativitet er det allervigtigste for en virksomhed. Kreativitet betyder magten til at skabe innovative produkter gennem nye ideer og ved hjælp af nye teknologier. Nissin Foods-koncernen skaber mad til samfundet. Vi skaber en ny madkultur og bringer glæde og inspiration til mennesker over hele verden.

Spis med omtanke så du sikrer, at din krop får, hvad den har brug for

Spis med omtanke så du sikrer, at din krop får, hvad den har brug for

Ønsket om at tilfredsstille sult og smagsløg er et almindeligt menneskeligt instinkt. Det er dog ikke den eneste rolle, mad spiller. Mad er også vigtigt for dannelsen af stærke, sunde kroppe. Da en smuk, sund krop er et produkt af en fornuftig diæt, går Nissin Foods Group ind for en gavnlig diæt.

At arbejde med mad er en hellig profession

At arbejde med mad er en hellig profession

Fødevareproduktion er et erhverv, der understøtter selve essensen af livet. Af denne grund skal de, der arbejder i fødevareindustrien, have en ren ånd, der inspirerer dem til at tjene samfundet og bidrage til menneskers sundhed og verdensfreden. At arbejde med mad er et helligt erhverv, og det er Nissin Foods Groups mission at give verden sikker, lækker og sund mad.