Velkommen til den danske hjemmeside!

Menu

Vælg sprog

flag

Læs mere om vores brands

cupnoodles demae ramen

KVALITET

NISSIN KVALITETSGARANTI

Kvalitet er kodeordet hos Nissin Foods, hvor fødevarekvalitet og sikkerhed er vores topprioriteter. Vi arbejder for kun at levere produkter, der fortjener forbrugernes tillid, og vi gør vores yderste for at leve op til vores kunders krav om fødevaresikkerhed og kvalitet.

CERTIFIKATER FOR SIKKERHED

Nissins europæiske produktsortiment produceres i vores ungarske fabrik, Nissin Foods Kft, der er certificeret med det internationale fødevarestandardcertifikat (højeste niveau) såvel som med BRC-certifikatet (klasse A-niveau). Disse certifikater garanterer, at vores anlæg fungerer under lovbestemte og lovmæssige krav, der er fremsat for at sikre en sikker og ren fremstillingsproces. Vores produktionsproces følger EU’s fødevarebestemmelser, derfor opfylder vores produkter kravene i internationale fødevarekvalitetsstandarder.

Derudover har Nissin Foods Kft. erklæret i deres kvalitetspolitik udelukkende at producere produkter, der er fri for GMO (genetisk modificerede organismer) og at håndtere allergeningredienserne efter ansvar i overensstemmelse med EU’s fødevarebestemmelser.